Share This

Bojanje prostora

Profesionalno postavljena rasvjeta pretvara ugostiteljske objekte, restorane, sale i ostale prostore za odvijanje Vašeg eventa u prave glamurozne objekte. Time čak i skromniji objekti tada postaju jednostavno veličanstveni.

Naglašavanje svjetlom ističe arhitekturu do najsitnijih detalja. Upravo zato su uređaji za bojanje pravi izbor.

Bojati se može gotovo sve – bilo stolovi mladenaca, pročelja ili pak vanjski djelovi objekta, kompletna unutrašnjost – i to posebno svjetlosno dizajnirana za bilo koji događaj.

Razgovaramo sa mladencima te upijamo njihove želje ili oni taj posao jednostavno prepuštaju našem dizajneru svjetla. Svjetlo je radost i toplina a naši stručnjaci će to učiniti sa veseljem i pozitivnim stavom. Bojenje interijera i detalja je najefikasnije na taj način. Posebno se mogu naglasiti bilo koji detalji prostora, prozori, stolovi, glavni stol u drugačijem ambijentu, cvjetni aranžmani, svijećnjaci, ulaz u salu itd.

Svjetlosne dekoracije u svakom slučaju potiču uzvanike da se što ugodnije osjećaju. Detalji su bitni i oko Vaših profinjenih gostiju će to svakako zamijetiti.

Bojanje prostora radimo u milijunskim nijansama boja a sve vezano uz cijeli događjaj bojanja možemo konzultirati i sa Vama.