Share This

Specijalni efekti

Određeni trenutak trenutak u protokolu Vaše svečanosti možete posebno istaknuti atraktivnim specijalnim efektima!

Specijalni efekti su idealan su način naglašavanja određenog trenutka u protokolu svadbene svečanosti poput ulaska mladenaca, plesanja prvog svadbenog plesa, isticanja kumova ili bacanja buketa. Za sve specijalne efekte koristimo isključivo uređaje i tekućine renomiranih svjetskih proizvođača kako bismo osigurali da sve protekne u najboljem redu.

DimDim je idealan efekt za naglašavanje dramatike prvog zajedničkog plesa dvoje ljudi koji ulaze u novi život, odnosno postizanje prave atmosfere na plesnom podiju. Dimu se, po potrebi, mogu dodati i razni mirisi.
MaglaUređaji za maglu (tzv. “hazeri”) funkcioniraju na način da proizvode minijaturne čestice dima koje nisu vidljive ljudskom oku, stoga uzvanici Vaše svečanosti neće biti u oblaku gustog dima. Vrlo je efektan u kombinaciji vidljivosti zraka inteligentne rasvjete i lasera.
MjehurićiMjehurići od sapunice su jedan od najpopularnijih efekata za prvi ples mladenaca. Kao i ostali efekti, kontrola mjehurića nije automatizirana – što omogućuje brzu i efikasnu realizaciju želja. U kasnijem dijelu vjenčanja mjehuriću su idealno sredstvo animacije najmlađih uzvanika na vjenčanju.
Suhi ledKad se atmosfera na podiju užari, pravo je vrijeme za suhi led. Omogućava rashlađivanje na niže temperature od običnog leda te nakon isparavanja ne ostavlja nikakve ostatke (za razliku od topljenja običnog leda nakon čega ostaje voda). Uređaji prozivode gusti bijeli dim koji se širi podom te se pritom ne podiže u zrak. Ovaj efekt u kombinaciji s rasvjetom, radi prividnu sliku da mladenci plešu na oblacima.